1. Október hónapban, a hétköznapi esti liturgiák után Parakliszt, péntek este Akatisztoszt végzünk.
  2. Szerdán Szent Demeter nagyvértanúra emlékezünk, ezért kedden az esti Liturgia után Alkonyati Istentiszteletet végzünk.
  3. Kedden este a Nagyvecsernye után a képviselő testület tagjait várjuk egy találkozásra, megbeszélésre a hittanterembe.
  4. Szerdán délelőtt 10 órára baba-mama körbe várjuk az érdeklődőket.
  5. Csütörtökön 15 órától várja a Szent Simeon és Anna egyesület a meglévő tagjait és az érdeklődőket a következő találkozóra.
  6. Pénteken, október 28-án egyházközségi vacsorát és bált szervezünk a Szent Miklós Általános Iskolában. A belépőket 7000 forintos áron lehet megvásárolni az egyházközségi irodában. A belépőjegy a vacsorát és az programot tartalmazza. Buzdítunk mindenkit, hogy jöjjön el erre a remek alkalomra, hogy közösségünk még jobban összekovácsolódhasson. Kérjük, hogy aki részt szeretne venni ezen a találkozáson, minél előbb jelezze, hogy a szervezés gördülékenyen haladhasson.
  7. Aki szeretné, hogy november 1-jén név szerint is megemlékezzünk elhunyt szeretteiről az esti Szent Liturgiában, kérjük iratkozzon fel Katikánál, vagy a hét folyamán az egyházközségi irodában az atyáknál.