1. Október hónapban, a hétköznapi esti liturgiák után Parakliszt, péntek este Akatisztoszt végzünk.
  2. Szerdán délelőtt 10 órára baba-mama körbe várjuk az érdeklődőket.
  3. Csütörtökön 15 órától várja a Szent Simeon és Anna egyesület a meglévő tagjait és az érdeklődőket a következő találkozóra.
  4. Ugyan ezen a napon, 16:45 órától a Rózsafűzér társulat hívja és várja imádságra az imádkozni vágyókat.
  5.  Péntek este 18 órától egyházközségünk férfi tagjait várjuk az első férfi klubra, mely a Szent András nevet kapta.
  6. Jövő héten szombaton indul a ministránsképző, melyre szeretettel hívjuk azokat a fiúkat, akik a szertartások végzésében szívesen segédkeznének és akik egy remek csapathoz szeretnének tartozni. Délelőtt 9 órától 12 óráig tart majd az első foglalkozás.
  7. Október 28-án egyházközségi vacsorát és bált szervezünk a Szent Miklós Általános Iskolában. A belépőket 7000 forintos áron lehet megvásárolni az egyházközségi irodában. A belépőjegy a vacsorát és az programot tartalmazza. Buzdítunk mindenkit, hogy jöjjön el erre a remek alkalomra, hogy közösségünk még jobban összekovácsolódhasson. Kérjük, hogy aki részt szeretne venni ezen a találkozáson, minél előbb jelezze, hogy a szervezés gördülékenyen haladhasson.
  8. A népszámlálási kérdőív online kitöltésére ma éjfélig van lehetőség. Akinek esetleg még szüksége volna segítségre, szeretettel várjuk az egyházközségi irodában.