1. Holnap, október 31-én hétfőn 18 órakor az Északi temető főbájárati ravatalozójában közös Parasztász imádságra várjuk a kedves testvéreket.
  2. Kedden, november 1-jén az esti fél hatos Liturgiában közösen megemlékezünk elhunyt szeretteinkről. Aki még szeretné, hogy elhunytjait név szerint említsük, kérjük jelezze a sekrestyében.
  3. Egyházközségünk novemberi programjairól készült egy naptár, melyet a Liturgia végén a képviselő testület jelenlévő tagjai osztanak majd a bejáratnál.
  4. Mindazok, akik szeretnének emailben egyházközségi hírlevelet kapni, kérjük email-címük megadásával jelentkezzenek Katánál, vagy küldjenek egy emailt a nyiregybelvaros@gmail.com címre.
  5. Pénteken, november 4-én 18:30-tól TEA, azaz Teológia Alapfokon elnevezéssel új találkozási lehetőségeket  indítunk hittantermünkben: várjuk azon Kedves Testvéreket, akik most ismerkednek a hittel, és azokat, akik a gyerekként szerzett tudást szeretnék felfrissíteni, és azokat is, akik szeretnék tudatosítani, elmélyíteni hitéletüket.