1. Kedden reggel 6 órára Szent Liturgiára és közös reggelire invitálunk mindenkit. Ugyan ezen a napon, december 20-án kedden, délután 2 órától, megtartjuk a már meghirdetett rendhagyó karácsonyi zarándoklatot. a három királyok útját. Délután 14 órakor találkozunk a nyírszőlősi úton, a vasúti átjárónál. A mintegy 4 km-es erdei úton a három király mellé szegődünk, hogy az ő tapasztalataikból tanulva mi is biztosabban érhessünk célba.  Az interaktív zarándoklat mintegy 2-2,5 órát fog igénybe venni. A jobb szervezés érdekében tisztelettel kérjük, hogy részvételi szándékot a nyiregybelvaros@gmail.com címen vagy egyházközségünk papjainál jelezzék.
  2. December 21 – 22-én, szerdán és csütörtökön az esti Szent Liturgiákon Dr. Mosolygó Marcell atya tart Karácsonyra készítő elmélkedést. Szeretettel hívunk mindenkit, hogy lélekben is készüljünk a Szent Ünnepre. A hétköznap esti liturgiák alatt szeretettel várják az atyák azokat, akik szentgyónással és lelkibeszélgetéssel is szeretnének az ünnepre készülni.
  3. Az ünnepi szertartások rendjéről készült egy nyomtatvány, melyet az internetes felületeken, a kinti és benti hirdetőtáblákon is megtalálják a Kedves Testvérek, de a Liturgia végén a képviselőtestület jelenlévő tagjai is fogják azt osztogatni.