1. Szeretettel várjuk azoknak a gyerekeknek a jelentkezését, akik legkésőbb tavasszal betöltik a tizedik életévüket és szeretnének  szentáldozáshoz járulni. Jelentkezési lapot a hátsó asztalról lehet elvenni. Az elsőáldozásra való felkészítés menetéről, módjáról október 8-án a kilenckor kezdődő liturgia után tartunk tájékoztatót, megbeszélést.
  2. Jézus ima találkozó lesz Nyíregyházán október 2-án, hétfőn este 17 órától 19 óráig, a Főiskola kápolnájában. Minden érdeklődőt szeretettel vár Szabó Antal atya.
  3. A Nyíregyházi Görögkatolikus Egyetemi Lelkészség szeretettel várja az egyetemistákat és a fiatal felnőtteket október 4-i első találkozásukra, melyet egyházközségünk közösségi termében tartanak 19:30 órai kezdettel. Érdeklődni Orosz István egyetemi lelkész atyánál lehet.
  4. Októberben esténként többször is Parakliszt végzünk, péntekenként pedig Akathisztoszt. Ezen a héten az esti Szent Liturgia után hétfőn, kedden és szerdán Parakliszt, pénteken pedig Akathisztoszt imádkozunk.
  5. Szeretettel ajánljuk októberi programjainkat, amelyek felől a hirdetőtábláról és online felületeinkről is tájékozódhatnak.