1. Október 22-én, vasárnap a Magyar Katolikus Püspöki Kar rendelkezése alapján a missziók javára ajánljuk fel a Szent Liturgián összegyűjtött adományokat.
  2. Október 22-én, vasárnap a 11 órakor kezdődő püspöki Szent Liturgián megyés főpásztorunk Szocska Ábel diakónussá szenteli Elek Ádám alszerpapot.
  3. Október 28-án, szombaton Boldog Romzsa Tódor püspök atyánk emlékünnepéhez közeledve hívjuk szeretettel a kárpátaljaiakat, Kárpátaljáról elszármazottokat a 17.30-kor kezdődő Szent Liturgiára. A Szent Liturgia előtt pannachidát végzünk  elhunyt szeretteinkért. A Szent Liturgia után pedig ismerkedésre, beszélgetésre várjuk a résztvevőket a közösségi terembe.
  4. Aki szeretné, hogy november 1-jén név szerint is megemlékezzünk elhunyt szeretteiről az esti Szent Liturgiában, kérjük iratkozzon fel Katikánál, vagy a hét folyamán az egyházközségi irodában az atyáknál.
  5. Továbbra is szeretettel várjuk azoknak a gyerekeknek a jelentkezését, akik legkésőbb tavasszal betöltik a tizedik életévüket és szeretnének  szentáldozáshoz járulni. Jelentkezési lapot a hátsó asztalról lehet elvenni.