1. Január 8-án, hétfőn este 17 órától 19 óráig, Jézus ima találkozó lesz Nyíregyházán,  a Főiskola kápolnájában. Minden érdeklődőt szeretettel vár Szabó Antal spirituális atya!
  2. Január 13-án, szombaton társasjáték délelőttöt szerveznek hitoktatóink iskolás korú gyermekeknek. Szeretettel várják az érdeklődőket reggel 9-től 12-ig.
  3. Január 20-án, szombaton újra Görögbál a Continental Arenában (Buszacsában). 18.00-kor kapunyitás, 18.30-kor vecsernye, 19.30-kor nyitó tánc majd zene és tánc egészen hajnal 3-ig, amelyet csak a 23.00-kor kezdődő tombola  szakít meg kis időre. Jegyet a helyszínen is lehet vásárolni,  de akkor a szervezők már nem tudnak asztalnál helyet biztosítani. Ezért buzdítunk mindenkit, aki szeretne az egyházközség asztalánál helyét foglalni, hogy január 17. 12 óráig jelezze részvételi szándékát a parókia papjainál vagy Katikánál.
  4. A Vízkereszt ünnepét követően parókiánk papjai szívesen mennek házat szentelni. Időpontot egyeztetni a parókia lelkészeivel személyesen és telefonon is lehet.