Jövő héten két ünnepünk is lesz:

  1. Január 30-án, kedden a három Főpap: Aranyszájú Szent János, Nagy Szent Bazil és Nazzianzi Szent Gergely atyáink közös ünnepét tartjuk a hétköznap szertartásrend szerint.
  2. Február 2-án, pénteken az Úr találkozása Simeonnal, Gyertyaszentelő boldogasszony ünnepén is a hétköznapi rend szerint lesznek szertartásaink, gyertyaszenteléssel.
  3. Február 3-án, szombaton lesz az idei első hramotás szombat, megemlékezés halottjainkról. Minden halottak szombatján reggel 8 órakor végzünk Szent Liturgiát és panachidát elhunytjainkért. Aki szeretné, hogy imádkozzunk családja elhunytjaiért kérjük jelezze az egyházközség papjainál vagy Katikánál a sekrestyében.
  4. Február hónapban folytatódnak Parókiánk közösségi programjai:
  5. Szerdán Baba – mama Klub lesz
  6. Csütörtökön este 18:30-tól a Szent András körbe várjuk férfitársainkat.
  7. Gyönyörűen megújult Székesegyházunkban az Istentiszteletek végzésének méltóságát hangsúlyozzák  a liturgikus terítők is. Nagyböjt közeledtével szeretnénk egy új, böjti színű ruházatba öltöztetni templomunkat. Ennek költségeihez kérjük és örömmel fogadjuk a Testvérek adományait,  melyet bármelyik kihelyezett perselybe elhelyezhetnek, vagy már lehetőség van bankkártyával is adományozni a digitális hirdetőtáblánál elhelyezett e-perselynél.
  8. Akinek van otthon lévő idős, vagy beteg rokona, ismerőse, és szeretné, hogy minden hónap első péntekén meglátogassuk, kérjük jelezze közösségünk bármelyik papjánál, hiszen régi hagyományaink szerint minden hónap első péntekén szívesen látogatjuk meg Őket.