1. Szeptember 25-én szerdán 10 órától ismét a Baba-Mama Klub lesz. Szeretettel várunk minden kisgyermekes anyukát a közös programra.
  2. Szeptember 26-án csütörtökön 19:30-tól a Szent Magdolna női kör tartja első találkozóját. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.
  3. Szeptember 27-én pénteken a Szent Atanáz Hittudományi Főiskola megnyitja kapuit a Kutatók Éjszakája című program keretében. Az érdekes előadások regisztrációhoz kötöttek, de egy nyitott udvar keretében kísérő programokkal is készülnek erre a napra. Szeretettel hívnak minden Kedves Érdeklődőt.
  4. Egyházközségi gyalogos zarándoklatra hívjuk a Kedves Testvéreket 2024.10.05-én Indulás reggel 6 órakor a székesegyházból. Csatlakozási lehetőségek: Kb. 7.00 Oros, görögkatolikus templom, Kb. 9.00 Napkor görögkatolikus templom. Készüljünk közösen a 2025-ös jubileumi évre, legyünk a remény zarándokai!
  5. Szeretettel várjuk azoknak a gyerekeknek a jelentkezését, akik legkésőbb tavasszal betöltik a tizedik életévüket és szeretnének  szentáldozáshoz járulni. Jelentkezési lapot a hátsó asztalról lehet elvenni. Az elsőáldozásra való felkészítés menetéről, módjáról október 13-án a kilenckor kezdődő liturgia után tartunk tájékoztatót, megbeszélést.